COMANDA SI TRANSPORT

Comanda se efectueaza prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a completa pasii si campurile libere obligatorii pana la finalizarea Comenzii.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul/mixul/pachetul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a aceastuia.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de achizitie, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Orice comanda va fi confirmata de catre depozit-outlet.ro prin telefon sau email. Plata se face in sistem ramburs la primirea coletului. Livrarea se va efectua prin intermediul firmei de curierat Cargus (telefon contact 021.9282).

Taxa de livrare nu este inclusa in pretul produsului/mixului de haine.Aceasta este suportata de catre cumparator si va fi comunicata inaintea livrarii,urmand a fi atasata rambursului.

Dupa livrarea coletului veti primi un numar de expeditie al acestuia pentru identificarea mai usoara in logistica firmei de curierat. Coletele se livreaza in maxim 24 de ore de la expedierea acestora.

Timpul de procesare al unei comenzi este intre 1-3 zile lucratoare.

Stocurile sunt actualizate saptamanal!  Imaginile nu sunt reprezentative, sunt doar informative!

Nici o comanda nu va fi expediata fara confirmarea ei prin telefon/sms sau email.

Pentru detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati prin email la contact@depozit-outlet.ro, in formularul de contact din site sau prin telefon la numarul 0767322072 intre orele 9.00 si 18.00

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X