GDPR, Termeni și condiții de utilizare

Prin accesarea site-ului depozit-outlet.ro sunteti de acord cu urmatoarele:
– prin introducerea datelor personale sunteti de acord ca acestea sa fie stocate cu scopul trimiterii corespondentei electronice catre dumneavoastra
– comanda va fi expediata doar daca a fost confirmata
– magazinul online depozit-outlet.ro este obligat sa onoreze comenzile doar in limita stocului disponibil

In cazul unui retur de produse se percepe o taxa de impachetare si livrare de 50 lei. Suma produselor returnate se va efectua ulterior prin transfer bancar.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, depozit-outlet.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: prelucrarea comenzilor clientilor.
Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a ne asigura de finalizarea comenzilor dvs. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a folosi serviciile oferite de site-ul depozit-outlet.ro.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere pe adresa de email contact[at]depozit-outlet.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

____________________________________________________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

 

 1. Date de contact
 2. Generalitati
 3. Ce informatii colectam de la dvs si in ce scop.
 4. Cine are acces la datele dumneavoastra?
 5. Unde sunt pastrate toate datele cu caracter personal?
 6. Care sunt drepturile dumneavoastra?

 

 1. DATE DE CONTACT

Site-ul http://depozit-outlet.ro/ apartine si este administrat de catre Sc Bacos Outlet Srl, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatoarele moduri:

 • telefonic: 0767 610.075
 • e-mail:  contact@depozit-outlet.ro
 • la adresa: ÷ Strada, Calea Bucuresti nr. 141,  Craiova, Dolj
 • Date fiscale: BACOS OUTLET SRL, cu sediul social in CRAIOVA, STR. CALEA BUCURESTI NR.141  , J16/1627/2014, CUI RO33701383

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

 

 1. GENERALITATI

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email :  ramona.m.nicolae1@gmail.com

 1. Ce informatii colectam de la dvs

Singurele informatii cu caracter personal pe care le detinem, sunt  numele si adresa de e-mail. Este necesar sa tinem aceste date pentru comunicarea cu utilizatorii, in momentele in care acestia primesc suport gratuit.

Depozit-outlet.ro nu colecteaza date personale si nu ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si crea un cont sau de a-si oferi date sensibile catre depozit-outlet.ro.

Formularele de contact

Adresele de e-mail folosite de catre utilizatori in formularele de contact sunt folosite doar pentru a comunica cu utilizatorii. Aceste adrese de e-mail nu sunt folosite in scopuri de marketing sau alte scopuri, altele decat cele pentru care utilizatorul si-a dat consimtamantul (atunci cand a completat formularul de contact).

4.Cine are acces la datele dumneavoastra?

Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, stocate pe serverele site-ului se face doar de catre administratorul site-ului, doar pentru a comunica cu utilizatorul.Conform legilor in vigoare, orice utilizator al site-ului poate opta pentru eliminarea definitiva a mailului si a datelor confidentiale din baza de date.

5.Unde sunt pastrate toate datele cu caracter personal?

Toate datele dumneavoastra sunt pastrate pe servere securizate si criptate. Accesul la aceste date este foarte bine gestionat si securizat. Site-ul www.depozit-outlet.ro foloseste certificate SSL iar toate conexiunile catre parteneri/utilizatori sunt criptate.

6.Care sunt drepturile dumneavoastra?

 

1.Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.

2.Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.

3.Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce înseamnă aveţi dreptul de a solicita rectificarea sau ştergerea datelor dumneavoastră personale, care sunt inexacte sau incomplete.

4.Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.

5.Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

6.Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează sau te afectează în mod semnificativ.

7.Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza.

8.Drepturilor de Acces, vă vom oferi un motiv de ce.Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.

9.Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

10.Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.