TERMENI SI CONDITII

Prin accesarea site-ului depozit-outlet.ro sunteti de acord cu urmatoarele:
– prin introducerea datelor personale sunteti de acord ca acestea sa fie stocate cu scopul trimiterii corespondentei electronice catre dumneavoastra
– comanda va fi expediata doar daca a fost confirmata
– magazinul online depozit-outlet.ro este obligat sa onoreze comenzile doar in limita stocului disponibil

In cazul unui retur de produse se percepe o taxa de impachetare si livrare de 50 lei. Suma produselor returnate se va efectua ulterior prin transfer bancar.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, depozit-outlet.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: prelucrarea comenzilor clientilor.
Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a ne asigura de finalizarea comenzilor dvs. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a folosi serviciile oferite de site-ul depozit-outlet.ro.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere pe adresa de email contact[at]depozit-outlet.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

____________________________________________________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.